Huminiqum szirup, 250 ml - Huminiqum étrend kiegészítő huminsavval Antioxidáns bolt
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.

Huminiqum Szirup, 250ml

Ár:
5 071 Ft
5071.000000

Olcsóbb ha többet vesz

Vonalkód : 5999066211022
Raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Gyártó: Huminiqum
Kiszerelés: 250 ml
Összsúly: 308 g
Címkék: C-vitamin » Immunerősítők » Méregtelenítők » Erőnlét növelők » Máriatövis » Májra, Epére » Stressz ellen » Csonterősítők » Daganatos Betegeknek » Szíverősítők » Nyomelemek » Ásvány, Nyomelem » Cukorbetegeknek

A Huminiqum szirup egy olyan étrend-kiegészítő, amelyben található huminsav, fulvonsav és bizonyos mikroelemek is.

Javítja a szervezet ellenálló képességét, segít a betegségből való felépülésben, pótolja az ásványi anyagokat és a nyomelemeket, a szervezetet tisztítja és javítja a teljesítőképességünket. Magyar alapanyagokból állítják elő, magyar szellemi tőkével bír.

A huminsavak olyan növényi biomassza-származékok, melyek kialakulása több tízezer millió év bomlási folyamatának eredményei, mint növény - tőzeg - lignit - barnaszén - feketeszén - gyémánt. Kezdetben olyan vegyületekből alakulnak ki, mint a fás növények lignin molekulái és a flavonoid szerkezetű vegyületek.

A természetes huminsavakban és fulvonsavakban olyan ásványi anyagok találhatóak, melyeket szervezetünk hasznosítani tud. A huminsavak természetes quinon vegyületek, illetve természetes polimer molekulák is, ezek alap építő egységei a fulvonsavak.

Bizonyos részük képes felszívódni a szervezetünkben, mely antivirális, energiatermelő katalizátor, immunrendszer erősítő és méregtelenítő, más részük a bélrendszerbe kerül, ahol jótékony hatást gyakorol a bélflórákra, felvehető állapotban tartja a tápanyagokat és megköti, de egyúttal ki is üríti a toxikus nehézfémeket és gyógyszermaradványokat a szervezetünkből.

A huminsavat és a fulvonsavat már évezredek óta ismerik és használják fel gyógyászati célra. Ezek természetes antivirális hatóanyagok, melyeket a modern tudományban ma már alternatív antibiotikumként is értelmezek.

A Huminiqum étrend kiegészítő tartalmaz olyan mikroelemeket, melyek a huminsavban és a fulvonsavban találhatók meg természetes arányban. A termék hatóanyaga a világon egyedülálló, Magyarországon található naturális humusz ásványból származik.

A huminsav és fulvonsav mikroelemeket tartalmazó összevont vegyületei egy olyan természetes segítséget nyújtanak a mai rohanó világban helytállni vágyó személyeknek, amely segítségével leküzdhető a testi és lelki megpróbáltatások sokasága.

Az enzimek

Az enzimek biokatalizátorok, az életfolyamatok, ill. anyagcsere nélkülözhetetlen tényezői, aktivitásuk révén valósul meg az asszimiláció és disszimiláció. Valamennyi enzim fehérje, vízben oldódó anyag és a hőmérsékleti meg vegyhatásváltozásra igen érzékeny.

Vegyi szempontból lehetnek holoproteinek (pl. a pepszin), metaloproteinek, vagyis szerkezetükben fémionnal (enoláz), hemproteinek, melyek prosztetikus csoportja hemszármazék (hemoglobin), valamint olyan enzim, melyeknek prosztetikus csoportja valamely vitamin (pl. a karboxiláz).

Működésük lényege, hogy aktív részük a szubsztrátummal (az anyaggal, melyre hat) fajlagos módon kapcsolódik, majd az így keletkezett komplexumról egy következő fázisban a szubsztrátum megváltozott formában lehasad, míg az enzim, mennyiségileg és minőségileg változatlanul, eredeti formájában marad, megtartva képességét is egy újabb reakció katalizálására.

Az enzimet rendszerint az általuk katalizált folyamatok szerint csoportosítják, elnevezésük pedig úgy történik, hogy a szubsztrátum nevéhez vagy az általuk katalizált folyamat elnevezéséhez enzimáz képzőt teszünk. Pl. foszfát - foszfatáz; hidrolízis - hidrolázó stb. Ugyanaz az enzim katalizálhatja valamely molekula lebontását és felépítését is.

A reakció irányát a kezdeti és végtermékek koncentrációján kívül más tényezők is meghatározzák. Valamely tápanyag lebontásában vagy felépítésében többféle enzim szerepel, melyek együttesen enzimrendszereket alkotnak.

Vannak anyagok, melyek serkentik a működését (enzim aktivátorok), mások viszont gátolják (enzimgátlók). Rendkívüli hatásosságukra jellemző, hogy egy másodperc alatt súlyuk százszorosának megfelelő anyagmennyiséget képesek lebontani. Gyakorlati felhasználásuk igen széles körű. Orvostudományi vonatkozásaikon kívül számos iparág működése alapszik az - tevékenységén (élelmiszer-, gyógyszer-, textil-, bőripar stb.). Egyetlen sejtben kb. 2000- 3000-féle enzim tevékenykedik.

Felhasználási javaslatok:

A készítmény nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot (ízesítő, stabilizáló, tartósító, stb...). Ízesítését mindenki ízlés szerint végezze, ha a termék eredeti természetes íze zavaró.
Szirupos formában a szükséges adagot egy pohár folyadékban (víz, tej, joghurt, gyümölcslé, stb...) elkeverve fogyaszthatjuk. Ízét kellemesebbé tehetjük, és hatását fokozhatjuk, ha 1-2 csepp citromlevet adunk hozzá.
Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni.

Ajánlott napi adagolás
Általános roborálásra: 1x2-3 ml vagy 1x2 db
Mikroelem hiányos tünetek kezelésére: 1x4 ml vagy 2x2 db
Sav-bázis egyensúly helyreállítására: 1x5 ml vagy 1x2 db
Fáradtság, levertség érzet esetén: 1x5 ml vagy 1x2 db
Fizikai megterhelés, versenyzés: 2x3 ml vagy 2x2 db
Szellemi kimerültség esetén: 2x4 ml vagy 2x2 db
Vérszegénységi tünetek, menstruáció: 2x3 ml vagy 2x2 db
Áldott állapotban, szoptatós anyáknak: 1x2-4 ml vagy 1x2 db
Betegség utáni lábadozás: 2x3 ml vagy 2x2 db
Gyerekeknek: 1x2 ml vagy 1x1 db

 

Összetétel: Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni.

30 darabnál
2 674 Ft / db
2 971 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
3 574 Ft / db
3 971 Ft
EUR 29.78
Viniseera Szőlőmag őrlemény, 150g
Raktáron
Videó
150 g
30 darabnál
3 124 Ft / db
3 471 Ft
EUR 29.78
Mannavita 100% VIRÁGPOR, 200g
Raktáron
Videó
200 g
30 darabnál
2 674 Ft / db
2 971 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
3 754 Ft / db
4 171 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
2 224 Ft / db
2 471 Ft
EUR 29.78
Mate tea Taragui Elaborada, 500g
Raktáron
Videó
500 g
2 471 Ft
EUR 29.78
3 942 Ft - 10 %
3 547 Ft
EUR 29.78
1 db Mate Tök + 1 db Bombilla
Raktáron
Videó
1 db
14 darabnál
5 824 Ft / db
6 471 Ft
EUR 29.78
Garancia Safe Laser: 1 év
Készítményekre: 30 nap Kockázatmentes, Biztonságos vásárlás.
További Kedvezmények Árcsökkenés több darab együttes rendelése esetén
Időszakos kedvezmények
Ajánlatok Problémákra
Ingyenes KiszállításMagyarországon, 10.000 ft feletti rendelésnél (akár 24 óra alatt)
Gyors szállítás 33 európai országba
Vevőszolgálat+36 70 77 33 170
Fizetési / Átvételi módokFizetés a Futárnak
Banki előre utalás
PayPal - Bankkártya
Személyes átvétel
Nyomtatható adatlapokNyomtassa ki a termékadatokat
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout