Grapefruitmag kivonatok - Grapefruitmag csepp rendelés Antioxidáns bolt
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Grapefruitmag 5 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
9 darabnál
8 884 Ft / db
9 871 Ft
9 darabnál
25 898 Ft / db
28 776 Ft
14 darabnál
4 204 Ft / db
4 671 Ft
30 darabnál
2 089 Ft / db
2 271 Ft
30 darabnál
3 214 Ft / db
3 571 Ft

A grapefruitmag kivonatáról beigazolódott, hogy többfajta kórokozó és élősködő rendjét képes megsemmisíteni, köztük a véglényeket, az amőbákat, a baktériumokat, a vírusokat és legalább harminc különböző gombafajt, az élesztőgombával rokon Candidával együtt.

A grapefruitmag folyékony kivonatok, kapszulák, spray-k, kenőcsök és más gyógytermékek fő alkotóeleme, melyek nagyon sokféle kór gyógyítására alkalmasak.
Belsőleg gyakran hasmenés ellen használjuk, de kezelhetjük vele az allergia különböző fajtáit, köztük a szénanáthát, a Candida burjánzást, a giardiát és majdnem minden más élősködőt, a mandulagyulladást és a Staphylococcus eredetű gyulladásokat.

A grapefruitmag külsőleg, különböző hígításban, pozitívan hat a szemölcsre, a láb- és körömgombra, a korpára és más fejbőrproblémákra, továbbá a szömörcemérgezésre is. Specifikus oldatával hüvelygomba-fertőzést, orr- és arcüregproblémákat és fülgyulladást kezelhetünk. A grapefruitmag természetes antibiotikum, mely mellékhatások nélkül támogatja meg a szervezetet a gyógyulási folyamatban. A grapefruit magjából készült kivonat hatékony külső és belső fertőtlenítő.

 

 

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout